Klímaszerelés

Minőségi, megbízható klímák szerelése esztétikusan, gyártói előírások alapján, hogy neked ne legyen gondod készülékeddel.
Csípős hideg lakásodban még a legforróbb napokon is.

Tudjuk, hogy ma már természetessé vált a klímák használata és egyre többen élnek hűtött lakásokban vagy dolgoznak hűtött irodákban. Ezért is olyan fontos, hogy klímád felszerelése a gyártói előírásoknak megfelelően történjen. Képzeld csak el, milyen érzés lehet, amikor újonnan beépített klímából kellemetlen szagok áramlanak és szinte használhatatlanná válik! Aztán ott ülhetsz a 35 fokban, azon elmélkedve, hogy a két rossz közül melyiket viseld el, a szagot vagy a hőséget.

Egyiket sem!

Hisszük azt, hogy klíma vásárlóként neked nem kell a berendezés megfelelő működésén aggódnod. Ezért szerelünk fel minden klímát a gyártói utasítások alapján és a karbantartással is mi jelentkezünk. Te pedig csak dőlj hátra, és élvezd a kellemes, hűvös hőmérsékletet még a legforróbb napokon is!

Megbízható klímaszerelés Szeged környékén

Néhány évtizeddel ezelőtt a klíma még valóban luxusnak számított, ma már azonban szinte természetes, hogy még a legforróbb napokon is szeretnénk komfortosan érezni magunkat otthonunkban, munkahelyünkön. A klíma szerelését azonban érdemes profikra bíznod. Az elmúlt években számos irodába, lakásba hívtak minket karbantartásra, ahol a szakszerűtlen telepítés miatt a dolgozók, lakók komoly egészségügyi kockázatnak voltak kitéve. Hisszük azt, hogy a klímaszerelés kivitelezése akkor elfogadható, ha a megrendelő több éves használata után is gondtalanul hűtheti le magát a forró nyári napokon. Ezért minden klíma felszerelésnél a gyártói előírások szerint dolgozunk.

Így szerelünk fel klímát!
Mi megtaláljuk neked az optimális megoldást!