Rólunk

Sándor Harcsa-PintérSándor Harcsa-Pintér
06:26 07 Jun 24
Rendkívül profi módon végezte a cég a klímáink éves karbantartását. Pontosak voltak, aprólékosan elvégezték a tisztítást, anélkül, hogy a lakást utána napokig kelljen takarítani.
Sándor VérSándor Vér
07:43 06 Jun 24
A karbantartó kolléga munkájával teljes mértékig elégedettek vagyunk. Alapos, barátságos, segítőkész, korrekt.Az irodai munkatársak szolgálatkészek, kedvesek.Az egy hiányzó csillagot a karbantartási díj mértéke eredményezte. Bocsánat.
Ambrus NorbertAmbrus Norbert
04:13 04 Jun 24
Mindenkinek ajánlom!
Ágnes RómerÁgnes Rómer
15:44 02 Jun 24
Arnold TakácsArnold Takács
07:23 01 Jun 24
Katalin KövesdiKatalin Kövesdi
14:20 27 May 24
A laikus számára is érthető, széles körű, alapos tájékoztatás, hozzáértő, pontos és gyors szerelés. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik klíma beszerelésén gondolkodnak.
Tamás OroviczaTamás Orovicza
06:12 16 May 24
Régóta őket választjuk az éves karbantartáshoz. Átlagos árakon dolgoznak. Segítőkészek az irodában, nyitottak a kompromisszumokra, a kiérkező kolégájuk ápolt, rendezett, jól felszerelt, pontos és precíz!!!
Árpád PölheÁrpád Pölhe
09:48 19 Apr 24
Fűtés korszerűsítés tervel kerestem meg őket. Egy három beltéri egységes fűtésre optimalizált klíma rendszert akartam telepíteni. Személyes egyeztetés során elmondták a műszaki és pénzügyi lehetőségeket. Lehetőségem volt működés közben is megtekinteni (meghallgatni ) némely rendszert. Műszaki felkészültségük és vevőbarát hozzáállásuk kifogástalan. Ezt követően több árajánlatot állítottak össze számomra megkönnyítve a döntésemet. Végül az akkor akciós Daikin rendszer mellett döntöttem. A szerelés az azt megelőző egyeztetésnek megfelelően időben és kiváló minőségben történ kb. egy héten belül. Nem voltak "rejtett költségek" korrekten tartalmazott minden az árajánlat. Ezt követően küldték a telepítési dokumentációt, Daikin regisztrációs adatokat.Elégedett voltam mindennel, csak ajánlani tudom Őket azoknak is akik egy kicsit összetettebb hűtő-fűtő rendszerben gondolkodnak.
Andrea LeleAndrea Lele
06:07 07 Mar 24
Nagyon hálás vagyok . Korrekt, ügyfél centrikus, rugalmas hozzáállás.A szerelők tisztán dolgoznak. Minden a megbeszélés szerint haladt.Ajánlom őket mindenkinek aki klímát keres.
Margit KormosMargit Kormos
17:00 28 Jan 24
Egy hete beruháztam egy légtisztítóra (Daikin C55), meg vagyok elégedve vele és nagyon tetszik, hogy szinte hang nélkül működik. Tiszta levegőt teremt a helyiségbe, valóban semlegesíti a kellemetlen szagokat! Örülök hogy megvettem.
László LippaiLászló Lippai
06:25 20 Jan 24
Krisztina KatonaKrisztina Katona
06:59 19 Jan 24
Zoltan FülöpZoltan Fülöp
06:55 18 Jan 24
Pontosak voltak,tisztán gyorsan dolgoztak,mindent érthetően elmagyaráztak.
Lajos NémethLajos Németh
16:16 13 Jan 24
Mind az öt jelző igaz. Ajánlani tudom Őket mindenkinek. Hosszútávon is lehet rájuk számítani.
Enikő BatóEnikő Bató
12:52 13 Jan 24
Ahogyan mások előttem is leírták, már az üzeltben is szimpatikusak voltak, nem tukmáltak, elmondtam mire lenne szükségem és mennyi a keret, ezek alapján ajánlottak nekem készülékeket, melyek közül választottunk. A beszerelés gyors volt, a szerelők nagyon tisztán dolgoztak, nekem alig volt utána munkám a takarítással. Csak ajánlani tudom a céget!
Bagyes VereskaBagyes Vereska
07:29 13 Oct 23
Hibajavítást kértem a Dél-Alföldi Klíma Kft-től, az időpont amit kaptam kissé hosszúnak tűnt, főként, amikor később kiderült, hogy a meghibásodás sokkal súlyosabb, mint elsőre látszott (a kültéri egység ventillátora kikapcsolhatalan volt). Újabb bejelentésemre a cég soron kívül intézkedett, a hiba kijavításra került, így nagyobb kár keletkezése került elhárításra. Nagyon meg voltam elégedve a cég rugalmasságával, a kiküldött szerelő kolléga profizmusával, ajánlom a céget mindenkinek.
Ildiko nagymihályIldiko nagymihály
05:27 17 Sep 23
Pontosan,időben jöttek,illetve hamarabb,ahogy megbeszéltünk.2 fővel dolgoztak kB.1 órát.Kéresemre a leszereles előtt,megvizsgalták, ,hogy valóban jó e a mások által felálított diagnózis.A leszerelt gépezetet is elszállitották. Külön kérésemet a beltéri egység áthelyezést is megoldották.Meg voltunk elégedve.köszönjük.
lekvar puffinlekvar puffin
06:14 26 Aug 23
Rövid időn belül tudták orvosolni a klíma problémát. Még a munkalap felvétel előtt próbált segíteni a kollegájuk,a felesleges kiadást megelőzendő. A szerelő profi volt, a gondot megoldotta, máskor is őket fogom keresni.
Péter KovácsPéter Kovács
04:56 20 Jul 23
Az első személyes találkozás az üzletben már nagyon pozitív volt, segítőkész kolléga volt, aki nem a “rátukmálás” elv alapján dolgozik, hanem közösen hoztunk döntést a megfelelő termék kiválasztásában. A szerelőkkel szintén teljesen elégedett vagyok, gyorsan, pontosan, precízen, tisztán csinálták meg a munkájukat. Köszönök mindent, számomra az egész ügymenet és teljesítmény (valamit a teljesítés ideje) nagyon pozitív volt!
js_loader

15

év tapasztalat

Mivel foglalkozunk?

Lakossági klímaberendezések, hőszivattyúk értékesítése és telepítése. Klíma karbantartás, szerviz, szivárgásvizsgálat, légtisztítók értékesítése.
Kereskedelmi és ipari klímarendszerek, klíma előcsövezés, szellőztető rendszerek, folyadékhűtők, hőszivattyúk, központi porszívó rendszer, viszonteladói és alvállalkozói kapcsolattartás, projekt értékesítés, beszerzés. Cégünk jelenlegi formában 2007 óta foglalkozik lakossági és ipari klímarendszerek értékesítésével, telepítésével, karbantartásával, javításával.

Célunk, hogy a klímatechnikai kivitelezés (lakossági, ipari) és a technológiai hűtés üzemeltetése, kivitelezése terén szerzett tapasztalatainkat hatékonyan átültessük a műszaki területeken fellelhető szinergiák kihasználásával. Ezáltal egy olyan vállalkozássá váltunk, amely dinamikusan fejlődik és megbízható anyagi és műszaki háttérrel rendelkezik. Hiszünk a lassabb, ám biztos növekedésben, amely szilárd alapokra épül, megerősítve azokat. Figyelembe véve az Ügyfeleink problémáit és vágyait, olyan megoldásokat nyújtunk, melyek valós és hosszú távú elégedettséget biztosítanak.

Mottónk: "Csúcsminőséget az ügyfélnek"

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk az innováció és a csúcstechnológia iránt. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kapják. Mindig az Ön igényeihez igazodva kínálunk személyre szabott, modern és gazdaságos klímatechnikai, valamint épületgépészeti megoldásokat. Szakembereink folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész tudással segíthessék Önt. Szenvedélyünk a dinamikusan fejlődő klímatechnikai és gépészeti technológiák folyamatos megismerése, mert hisszük, hogy a modern technológia által nyújtott lehetőségekkel kiemelkedő eredményeket érhetünk el. Örömmel várjuk kedves ügyfeleinket telephelyünkön, ahol a Daikin HCE elvárásainak megfelelő bemutatóteremmel állunk rendelkezésére.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, és tevékenységünk során számos környezetbarát megoldást alkalmazunk. Célunk az, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, és fenntartható módon működjünk. Azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek összhangban vannak a természettel és hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez. A környezetvédelem fontosságát szívünkön viseljük, és büszkén vállaljuk, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a tiszta és egészséges környezet megőrzéséhez. Telephelyünk épületén napelemes rendszer üzemel, amely megbízhatóan szolgáltatja az áramot, míg a Daikin hőszivattyú biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. A telepített modern és megújuló energiaforrások révén üzemeltetési költségünk gyakorlatilag egyenlő a nullával. Ez nemcsak környezetbarát megoldásaink előnye, hanem a hosszú távú fenntarthatóságot is biztosítja számunkra. Törekvésünk, hogy példát mutassunk a hatékony és felelős energiagazdálkodás terén, és megmutassuk ügyfeleinknek, hogy a környezettudatosság és a gazdaságosság kéz a kézben járnak.

Ügyfélközpontú hozzáállás

Cégünk alapelve az ügyfélbarát és emberközpontú szemléletmód, melynek minden területen kiemelt jelentőséget tulajdonítunk. Az emberek segítése és támogatása mindennapi tevékenységünk középpontjában áll. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb érték számunkra. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk kollégáinkra és szakembereinkre, hiszen hiszünk abban, hogy az elégedett és motivált csapat kulcsfontosságú a sikeres munkavégzéshez. Cégünkben arra törekszünk, hogy támogató és inspiráló környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink jól érzik magukat, és pozitív légkörben végezhetik munkájukat.
"Hiszünk abban, hogy az emberi kapcsolatok és az ügyfélközpontú megközelítés a sikerünk alapja."
~Tornyi Koppány - CEO

Mi tesz minket különlegessé?

  • Cégünk hosszú évek óta stabil pénzügyi alapokkal és széleskörű tapasztalattal rendelkezik, a lakossági és az ipari klímatechnikai kivitelezés, valamint a technológiai hűtés üzemeltetés területén.
  • Folyamatosan úttörő és innovatív megoldásokat kínálunk, melyek a legújabb klímatechnikai és gépészeti módszerekre épülnek, garantálva ezzel az egyediséget és a kiváló minőséget.
  • Magas színvonalú és megbízható klímaberendezéseket és hőszivattyúkat forgalmazunk, melyekre rendszeresen pozitív visszajelzéseket kapunk elégedett ügyfeleinktől.
  • Csapatunk tagjai lelkesedéssel és széles látókörrel rendelkező szakemberek, akiknek szenvedélye a munka és a folyamatos fejlődés. Szinte minden szakemberünk 10-15 évnyi tapasztalattal rendelkezik a klimatizálás területén.
  • Kollégáink klímatechnikai, gépészeti, és elektromos területeken univerzális ismeretekkel  rendelkeznek, így a kivitelezés nálunk összpontosul. Ez lehetővé teszi a tervezhetőséget, átláthatóságot és a hatékony munkavégzést az erőforrások optimális felhasználása mellett.
  • Ügyfeleinket partnerként kezeljük, és elégedettségük az elsődleges célunk. Az igényeiket és kívánságaikat maximális odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel teljesítjük.
  • Versenyképes árakkal dolgozunk, hogy ügyfeleink számára megfizethető megoldásokat biztosítsunk.
  • Kötelezettségünk a környezetbarát megoldások alkalmazása, melyekkel minimalizáljuk a környezeti terhelést és fenntartható módon működünk.

Referenciáink

Velük már együtt dolgoztunk