Rólunk

15

év tapasztalat

Mivel foglalkozunk?

Lakossági klímaberendezések, hőszivattyúk értékesítése és telepítése. Klíma karbantartás, szerviz, szivárgásvizsgálat, légtisztítók értékesítése.
Kereskedelmi és ipari klímarendszerek, klíma előcsövezés, szellőztető rendszerek, folyadékhűtők, hőszivattyúk, központi porszívó rendszer, viszonteladói és alvállalkozói kapcsolattartás, projekt értékesítés, beszerzés. Cégünk jelenlegi formában 2007 óta foglalkozik lakossági és ipari klímarendszerek értékesítésével, telepítésével, karbantartásával, javításával.

Célunk, hogy a klímatechnikai kivitelezés (lakossági, ipari) és a technológiai hűtés üzemeltetése, kivitelezése terén szerzett tapasztalatainkat hatékonyan átültessük a műszaki területeken fellelhető szinergiák kihasználásával. Ezáltal egy olyan vállalkozássá váltunk, amely dinamikusan fejlődik és megbízható anyagi és műszaki háttérrel rendelkezik. Hiszünk a lassabb, ám biztos növekedésben, amely szilárd alapokra épül, megerősítve azokat. Figyelembe véve az Ügyfeleink problémáit és vágyait, olyan megoldásokat nyújtunk, melyek valós és hosszú távú elégedettséget biztosítanak.

Mottónk: "Csúcsminőséget az ügyfélnek"

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk az innováció és a csúcstechnológia iránt. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kapják. Mindig az Ön igényeihez igazodva kínálunk személyre szabott, modern és gazdaságos klímatechnikai, valamint épületgépészeti megoldásokat. Szakembereink folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész tudással segíthessék Önt. Szenvedélyünk a dinamikusan fejlődő klímatechnikai és gépészeti technológiák folyamatos megismerése, mert hisszük, hogy a modern technológia által nyújtott lehetőségekkel kiemelkedő eredményeket érhetünk el. Örömmel várjuk kedves ügyfeleinket telephelyünkön, ahol a Daikin HCE elvárásainak megfelelő bemutatóteremmel állunk rendelkezésére.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, és tevékenységünk során számos környezetbarát megoldást alkalmazunk. Célunk az, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, és fenntartható módon működjünk. Azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek összhangban vannak a természettel és hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez. A környezetvédelem fontosságát szívünkön viseljük, és büszkén vállaljuk, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a tiszta és egészséges környezet megőrzéséhez. Telephelyünk épületén napelemes rendszer üzemel, amely megbízhatóan szolgáltatja az áramot, míg a Daikin hőszivattyú biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. A telepített modern és megújuló energiaforrások révén üzemeltetési költségünk gyakorlatilag egyenlő a nullával. Ez nemcsak környezetbarát megoldásaink előnye, hanem a hosszú távú fenntarthatóságot is biztosítja számunkra. Törekvésünk, hogy példát mutassunk a hatékony és felelős energiagazdálkodás terén, és megmutassuk ügyfeleinknek, hogy a környezettudatosság és a gazdaságosság kéz a kézben járnak.

Ügyfélközpontú hozzáállás

Cégünk alapelve az ügyfélbarát és emberközpontú szemléletmód, melynek minden területen kiemelt jelentőséget tulajdonítunk. Az emberek segítése és támogatása mindennapi tevékenységünk középpontjában áll. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb érték számunkra. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk kollégáinkra és szakembereinkre, hiszen hiszünk abban, hogy az elégedett és motivált csapat kulcsfontosságú a sikeres munkavégzéshez. Cégünkben arra törekszünk, hogy támogató és inspiráló környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink jól érzik magukat, és pozitív légkörben végezhetik munkájukat.
"Hiszünk abban, hogy az emberi kapcsolatok és az ügyfélközpontú megközelítés a sikerünk alapja."
~Tornyi Koppány - CEO

Mi tesz minket különlegessé?

  • Cégünk hosszú évek óta stabil pénzügyi alapokkal és széleskörű tapasztalattal rendelkezik, a lakossági és az ipari klímatechnikai kivitelezés, valamint a technológiai hűtés üzemeltetés területén.
  • Folyamatosan úttörő és innovatív megoldásokat kínálunk, melyek a legújabb klímatechnikai és gépészeti módszerekre épülnek, garantálva ezzel az egyediséget és a kiváló minőséget.
  • Magas színvonalú és megbízható klímaberendezéseket és hőszivattyúkat forgalmazunk, melyekre rendszeresen pozitív visszajelzéseket kapunk elégedett ügyfeleinktől.
  • Csapatunk tagjai lelkesedéssel és széles látókörrel rendelkező szakemberek, akiknek szenvedélye a munka és a folyamatos fejlődés. Szinte minden szakemberünk 10-15 évnyi tapasztalattal rendelkezik a klimatizálás területén.
  • Kollégáink klímatechnikai, gépészeti, és elektromos területeken univerzális ismeretekkel  rendelkeznek, így a kivitelezés nálunk összpontosul. Ez lehetővé teszi a tervezhetőséget, átláthatóságot és a hatékony munkavégzést az erőforrások optimális felhasználása mellett.
  • Ügyfeleinket partnerként kezeljük, és elégedettségük az elsődleges célunk. Az igényeiket és kívánságaikat maximális odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel teljesítjük.
  • Versenyképes árakkal dolgozunk, hogy ügyfeleink számára megfizethető megoldásokat biztosítsunk.
  • Kötelezettségünk a környezetbarát megoldások alkalmazása, melyekkel minimalizáljuk a környezeti terhelést és fenntartható módon működünk.

Referenciáink

Velük már együtt dolgoztunk