Daikin Comfora FTXP50N/RXP50N

Típus : Daikin COMFORA FTXP50N/RXP50N 5 kW (R32)
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
SEER / SCOP: 7,30/ 4,40
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A++/A+
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kwh): 240 / 1463
Jótállás: 5 év
WIFI modul

Original price was: Ft968,206.00.Current price is: Ft702,800.00.

Daikin Comfora FTXP50N/RXP50N

Daikin Comfora FTXP50N/RXP50N monosplit klíma

A Daikin Comfora FTXP50N/RXP50N inverteres split klíma egy diszkrét oldalfali egység magas hatékonysággal és komfortszinttel. Kis helyigényű, modern kialakítású oldalfali dizájn; kis mérete miatt ideális felújításoknál ajtó feletti elhelyezésre is. Ismertetőjele az extra csendes működés akár 19 dBA értékig. Daikin minőség. Az opcionális online szabályzó egy alkalmazás amely segítségével helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan szabályozhatja a berendezést és követheti annak energiafogyasztását. A diszkrét, stílusos első panel tökéletesen illeszkedik a falba, minden belső enteriőrbe jól illik. A szárítóprogram lehetővé teszi a páratartalom csökkentését, a helyiség hőmérsékletének változása nélkül. A légtisztítással eltávolítható az allergének 97%-a, így semmi egyebet, csak a tiszta levegőt lélegezhetjük be. 3D légáramlás és ezüst allergén szűrő a termék része.

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Daikin Comfora FTXP50N/RXP50N bemutató videó

Letölthető anyagok