Daikin Emura FTXJ-AB

Ft403,441.00Ft587,897.00

Daikin Emura FTXJ-AB

Daikin Emura FTXJ-AB dizájn, ami önmagáért beszél

A Daikin Emura FTXJ-AB készüléket úgy tervezték hogy eleget tegyen az egyedülállóan európai stílusnak. Az ikonikus dizájn és műszaki kiválóság egyedülálló egysége elegáns, matt fekete színben. A kellemes hőmérséklet elérése érdekében a Daikin Emura FTXJ-AB a Coanda-hatás segítségével optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a teljes szobában. Az intelligens hőérzékelő meghatározza a helyiség aktuális hőmérsékletét, és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben, mielőtt olyan légáramoltatási programra kapcsol, amely a meleg vagy a hideg levegőt a szükséges területre irányítja. A hőfokozás gyorsan felmelegíti otthonát a légkondicionáló beindításakor. A beállított hőmérsékletet 14% -kal gyorsabban éri el, mint a normál légkondicionálók.

A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít. Hangalapú parancsok az Amazon Alexa vagy a Google Assistant használatával az olyan fő funkciók kezeléséhez, mint a beállított érték, üzemmód, ventilátorsebesség, stb.
Vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan a Daikin Residential vezérlő segítségével. Különösen csendes működés: alig hallható (hangnyomás szint 19 dbA)

A Daikin Emura FTXJ-AB: a szem gyönyörködtetésére tervezték

> A felhasználók három különböző szín közül választhatnak (matt fehér, ezüst és matt fekete)
> Az ívelt vonalak a harmonizált légáramlásra utalnak, és egyúttal kellemes vizuális hatást keltenek a belső térben
> A beltéri egység hajlított paneljei olyan árnyékokat hoznak létre, amelyek tényleg életre keltik a Daikin Emurát, míg a kültéri hőszivattyú az árnyékokkal rejti el a forgó ventilátort
> Az ívelt vonalak és a vonzó vizuális hatás mellett a Daikin Emura klíma panelmozgása is javítja a levegő elosztását a helyiségben
> A Daikin Emura mindössze 90 cm széles. Az ívelt kialakításnak köszönhetően az egység még karcsúbbnak tűnik, mint amilyen a valóságban a helyiségben

Intelligens és hatékony kivitel

> Válaszd a belső terébe illeszkedő, figyelemre méltó dizájnt
> Élj olyan környezetben, amelyet az életmódodhoz terveztek
> Bárhonnan, bármikor szabályozhatod a klímádat
> Csökkentsd környezetre gyakorolt hatásod, és fizess alacsonyabb villanyszámlát

Miért az Emura-t válaszd?

Ez a 3. generációs Daikin Emura figyelemre méltó dizájnt képvisel, lágy árnyékvonalakkal, további intelligens funkciókkal és feljavított felhasználói élménnyel – így még inkább megfelel az európai építészeti esztétikának, a műszaki szabványoknak és a felhasználói igényeknek.

Miért válaszd a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre. Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a algyői bemutatótermünkben!

 

Daikin Emura bemutató videó

Teljesítmény

2kW, 2.5kW, 3.4kW, 5kW

Letölthető anyagok