Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A

Típus : Daikin FTXM50A/RXM50A 5 kW (R32)
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
SEER / SCOP: 7,41/ 4,71
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A++/A++
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kwh): 236/ 1368
Jótállás: 5 év
WIFI modul
H-tarifa igényelhető erre a készülékre!

Original price was: Ft1,185,714.00.Current price is: Ft959,800.00.

Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A

Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A: kényelem és intelligencia

A Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A klíma segítségével akár A +++ szezonális hatékonysági értékek érhetők el hűtés és fűtés terén a modern technológiának és a beépített intelligenciának köszönhetően. A hőfokozás gyorsan felmelegíti otthonát a légkondicionáló beindításakor. A beállított hőmérsékletet 14% -kal gyorsabban éri el, mint a normál légkondicionálók. A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít. Az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel folyamatosan tiszta levegőt biztosít.

A Daikin Residential vezérlő segítségével a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan vezérelheti. Hangalapú parancsok általi vezérlést biztosít az Amazon Alexa vagy a Google Assistant használatával az olyan fő funkciók kezeléséhez, mint a beállított érték, üzemmód, ventilátorsebesség, stb. A Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A rettentően csendes, hiszen akár 19dBA hangnyomásszint is elérhető a készülék használatakor. A 3D légszállítás egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson. A 2-zónás mozgásérzékelőnek köszönhetően más lesz a légszállítás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki; ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos beállításra kapcsol. (nagyobb kapacitási terület)

A Daikin Perfera FTXM50A/RXM50A: minden igényre megoldást kínál

>Akár A+++ hatékonyság hűtési és fűtési üzemmódban is
>A “Gyors felfűtés” funkció az egység bekapcsolása után rendkívül gyors fűtést tesz lehetővé
>A Flash Streamer, a titánium-apatit szagtalanító szűrő és az ezüst allergén- és légtisztító szűrők garantálják a tiszta beltéri levegőt
>Egyes funkciók, mint a kívánt hőmérséklet, az üzemmód vagy a ventilátor-fordulatszám hangvezérléssel is irányíthatók az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével
>Csendes működés: akár 19 dB(A) hangnyomásszint
>Tökéletes komfort a 3D-légáramlásnak és a 2-zónás mozgásérzékelőnek köszönhetően
>Mono- vagy multi-split rendszerhez is csatlakoztatható (akár 5 beltéri 1 kültéri egységgel)

Miért a Perfera-t válaszd?

A Daikin Perfera – a tökéletes komfort és a kimagasló energiahatékonyság megtestesítője.

Miért válaszd a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre. Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a algyői bemutatótermünkben!

 

Daikin Perfera bemutató videó

Teljesítmény

2 kW, 2.5 kW, 3.4 kW, 4.2 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW

Letölthető anyagok