Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA

Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA

Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA alacsony hőmérsékletű hőszivattyú
A Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA hőszivattyú tökéletes megoldás a fűtési, hűtési és melegvíz készítési igényeinek a lefedésére.

Milyen berendezés a hőszivattyú?
A Daikin Altherma kültéri egység energiája akár 75%-át is a kültéri levegőből nyeri a fűtéshez, hűtéshez és melegvíz-ellátáshoz, a maradékot pedig elektromos energiából fedezi. A levegő-víz hőszivattyú egy kompresszor és a hűtőközeg segítségével vonja ki az energiát a levegőből, és adja azt át a víznek, amelyet felmelegít és továbbít az Ön házába, az Ön igényei szerint.

Hogyan működik a hőszivattyú?

A hőszivattyúban található hűtőkör segítségével a környezeti levegőből nyert energiát a hűtőközeg a hőleadókhoz továbbítja, így teremtve meg a kívánt meleget vagy hideget a lakótérben,
vagy akár felhasználva azt készít használati meleg vizet.

Mi a különbség a magas és alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk között?

Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyúkat elsősorban olyan rendszerek kiszolgálására tervezték, ahol a vízhőfoknak nem kell meghaladnia a 45°C-ot (pl.: csendes hőleadók vagy padlófűtés).
A magas hőmérsékletű hőszivattyúk előremenő vízhőmérséklete akár 70°C is lehet, így ezek használata a régebbi típusú radiátorokkal ajánlott.

Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA alacsony hőmérsékletű hőszivattyú tulajdonságai:

 • Rozsdamentes acélból készült 180 vagy 230 literes használati melegvíz-tartály hőszivattyúval kombinálva, hogy a telepítés könnyebb legyen.
 • Minden hidraulikus alkatrész rendelkezésre áll, így külső féltől származó alkatrészre nincs szükség.
 • Az áramköri kártya és a hidraulikus alkatrészek elöl találhatók, így könnyen elérhetők.
 • Kis helyigény, 595 × 625 mm.
 • Beépített fűtőpatron 3, 6 vagy 9 kW teljesítménnyel.
 • A kültéri egység hőt von ki a külső levegőből, még -25 °C mellett is.
 • A beltéri egység csomagja gyárilag WLAN kártyával felszerelt.

Miért válaszd a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre. Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a algyői bemutatótermünkben!

 

Daikin Altherma bemutató videó

Teljesítmény

4 kW, 6 kW, 8 kW

Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA termékről 5 értékelés

 1. Vass Károly

  A Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA hőszivattyúval jelentősen csökkenthetők a fűtési költségek. Energiatakarékos működése gazdaságossá teszi a hőtermelést otthonunkban.

 2. Dr. J. Dániel

  A Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA hőszivattyú igazán precíz megoldás a fűtésre és hűtésre. Nagyon energiatakarékos és csendes, tökéletes választás, amennyiben valaki hőszivattyú telepítésen, azaz fűtéskorszerűsítésen gondolkodik.

 3. Kovács Kristóf

  A Daikin Altherma 3 R F EHVX-ERGA hőszivattyúval megtapasztalható a precíz összeszerelés és magas minőség. Ezen kívül rendkívül csendes működése és kiváló energiahatékonysága kiemelkedő.

 4. Juhász András

  A Daikin Altherma hőszivattyú precíz összeszerelése és magas minősége kiemelkedő. Hihetetlenül csendesen működik, ami kényelmes és nyugodt légkört teremt otthonunkban.

 5. Zsanett

  A Daikin hőszivattyú kiváló választás. Energiahatékony működése jelentős megtakarítást eredményez a fűtési számlánkban.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

(5 vásárlói értékelés)