Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N

Ft1,337,757.00Ft1,909,255.00

Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N

Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N klíma

A Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N díjnyertes modell, 5 levegőkezelési technikával, rendkívül alacsony káros környezeti hatással és igen alacsony energiafogyasztással. Párásítás, párátlanítás, szellőztetés, levegő tisztítás, fűtés és hűtés 1 rendszerben, méghozzá extra csendes működéssel! A 3 zónás intelligens szem észleli az Ön jelenlétét, és védi Önt a közvetlen huzattól. Az opcionális online szabályzó alkalmazás segítségével helyi hálózaton, vagy az interneten keresztül bárhonnan szabályozhatja a berendezést és ellenőrizheti az energiafogyasztást. Az automatikusan tisztuló szűrővel nincs szükség a szűrők tisztítására. Mindemellett az egész Ururu Sarara termékcsalád A+++ energiaosztály besorolással rendelkezik mind hűtésben mind fűtésben. A 3D légáram biztosítja hogy a tiszta levegő elérje a helyiség legtávolabbi sarkait is . A Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N klíma tökéletes megoldás ha a szem előtt lévő cél a teljes klímaszabályozás párásítással/párátlanítással, levegő tisztítással és szellőztetéssel, és mindezt a legjobb hűtési és fűtési hatékonysággal ötvözve szeretnék megszerezni!

Miért válassza a Daikin split rendszert?

A széles termékválasztéknak köszönhetően ideális megoldást nyújt hűtési és fűtési alkalmazásokra egyaránt. A magas, akár A+++ besorolású szezonális hatékonyságnak és az olyan energiatakarékos funkcióknak köszönhetően, mint az intelligens termikus szem és heti programozható időkapcsoló, jelentősen csökken az energiaköltség.
A rendszer okostelefon alkalmazásról vagy felhasználóbarát távszabályzóról vezérelhető. Tökéletes beltéri klíma: extra csendes működés és tökéletes légszállítás beállítás.

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a algyői bemutatótermünkben!

Daikin Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N bemutató videó

Teljesítmény

2.5kW, 3.5kW, 5kW

Letölthető anyagok