Teljesen sík, raszter méretű kazettás egység FFA-A9/RXM-N9

Teljesen sík, raszter méretű kazettás egység FFA-A9/RXM-N9

Teljesen sík, raszter méretű kazettás egység FFA-A9/RXM-N9

A Daikin FFA-A9/RXM-N9 teljesen sík, raszter méretű kazettás egység – egy olyan egyedülállóan tervezett termék, amely teljes mértékben beleilleszkedik az álmennyezetbe, így tökéletes választás a modern és stílusos belső terek számára.

Ez a kifinomult kazettás egység egy rendkívül praktikus megoldást kínál azoknak, akik egy kiváló minőségű és esztétikus klíma- és hűtőrendszerre vágynak. A Daikin kazettás egység FFA-A9/RXM-N9 kiemelkedő formatervezést és műszaki fejlesztést kombinál, így a felhasználók számára egyaránt elérhető teljesen fehér és ezüst-fehér kivitelben, lehetővé téve, hogy a berendezés harmonikusan illeszkedjen bármilyen belső térbe.

Az álmennyezetbe süllyeszthető kialakításának köszönhetően a kazettás egység tökéletesen illeszkedik a Euro-raszteres 600*600-as álmennyezetbe, mindössze 8 mm-rel lóg ki, ami különösen fontos a tiszta és modern megjelenést kedvelők számára.

A Daikin kazettás egység FFA-A9/RXM-N9 nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem környezetbarát és energiahatékony megoldás is. Az új R-32 hűtőközegnek köszönhetően alacsonyabb környezeti terhelés mellett kiváló energiahatékonyságot biztosít. Emellett az opcionálisan elérhető többzónás intelligens szabályozás tovább növeli a berendezés hatékonyságát és a felhasználók kényelmét, hiszen lehetőséget ad az egyedileg szabályozható lamelláknak.

Összefoglalva, ha olyan klíma- és hűtőrendszerre van szüksége, amely a legújabb technológiát ötvözi a magas szintű kialakítással, és maximális energiahatékonyságot nyújt, akkor aDaikin kazettás egység FFA-A9/RXM-N9 tökéletes választás. Kifinomultsága és praktikussága révén harmonikusan illeszkedik a modern belső terekbe, és környezettudatos működése révén hozzájárul a fenntartható jövőhöz.

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

 

Daikin Home Comfort Expert partner

Teljesítmény

2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW, 6 kW

Letölthető anyagok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teljesen sík, raszter méretű kazettás egység FFA-A9/RXM-N9” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük