Daikin légcsatornázható klíma FDXM-F9/RXM-N9

Daikin légcsatornázható klíma FDXM-F9/RXM-N9

Daikin légcsatornázható klíma FDXM-F9/RXM-N9 

A Daikin légcsatornázható egység diszkréten illeszkedik a mennyezetbe, csak a beszívó és kifúvó rács látható. A párátlanító program lehetővé teszi a levegő páratartalmának csökkentését anélkül, hogy megváltoztatná a helyiség hőmérsékletét. Az egészséges és tiszta beltéri levegőről pedig a légtisztító szűrők gondoskodnak. Az opcionálisan elérhető automatikusan tisztuló szűrők még nagyobb hatékonyságot eredményeznek, akár 20%-os energiamegtakarítást biztosítva. Az Online Controller segítségével pedig bárhonnan és bármikor könnyedén szabályozhatja és nyomon követheti az energiafogyasztást. Fedezze fel légcsatornázható egységeinket!

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Daikin termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

 

Daikin Home Comfort Expert partner

Daikin légcsatornázható klíma FDXM-F9/RXM-N9  bemutató videó

Teljesítmény

2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW, 6 kW

Letölthető anyagok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daikin légcsatornázható klíma FDXM-F9/RXM-N9” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük